Runner-up vakjury & publiek juni 2019

Van de 100 deelnemers aan de NRC Impact Challenge heeft The Blue Deal de 2e plek met Blue Board binnengesleept, naar selectie door vakjury en publiek

Met deze service en platform wordt ook voor midden en grootbedrijf duurzame doelen bepalen, resultaten meten en successen vieren een vanzelfsprekendheid.

We zijn extra trots om met een zakelijke en nationale aanpak tussen blikvangers als bomen in Kenia met vluchtelingen, en Friese wateren koelen voor de Elfstedentocht de runner-up te zijn geworden. 

Impact maken kan nu echt beginnen, sign up

Kick-off verslag 5 maart 2019

Van duurzame voedingsproducent tot klimaatneutrale bouwer; in alle branches streven bedrijven naar nieuwe, verantwoorde vormen van ondernemen. En met succes. We werken al 10 jaar met succes aan de missie die de NRC Live Challenge ook heeft omarmd: bijdragen aan een betere wereld mét financieel resultaat. Ondanks dat voelen wij een groeiende urgentie om de mondiale balans van onze planeet terug te krijgen, en willen daar extra versnelling in brengen.

Gilbert de Nijs en Chris Goemans gingen namens The Blue Deal vol voor deze Challenge en zetten zich hier honderd dagen vol voor in. We gaan samen met deelnemende en niet-deelnemende organisaties een nieuwe aanpak ‘duurzaamheid versnellen’ introduceren waarmee deze organisaties duurzaamheid tastbaar, aantoonbaar en herleidbaar weten te maken. Hiermee elkaar motiveren, uitdagen, competities aangaan en een benchmark vinden staan daarbij voorop. Dit alles om een versnelling aantoonbaar te maken!

Wacht niet af, maar neem zelf het initiatief. Doet jouw organisatie mee?