BLUE BOARD SERVICES

Duurzame organisaties hebben een hoger rendement, trouwere klanten en medewerkers. Ze voldoen aan groeiende eisen van klanten, keten en regelgeving en dragen bij aan de balans van onze planeet.

Het Blue Board van The Blue Deal is een dashboard service waarmee organisaties duurzame doelen selecteren, prioriteren en versneld realiseren. Door inzicht, rapportages en actieve sturing wordt versneld resultaat geboekt op bijvoorbeeld het circulair maken van processen, reductie van CO2 of energietransitie.

Beknopte online overzichten van uw duurzaamheidspijlers, KPI’s, ambitieniveaus en resultaten. Rapportage profielen voor de directiekamer, de MVO afdeling, het bedrijfsrestaurant, de receptie, uw website.

Ambities invullen, een aanloop nemen of direct versnellen? Besluiten, storytelling, bewustwording en promotie vinden voortaan hun startpunt in uw dashboard.

Waar nodig wordt resultaat voor organisaties verder versneld met technische en financiële expertise, de business case duurzaamheid, of het plan naar integraal duurzaam ondernemen.

INTEGRAAL DUURZAAM ONDERNEMEN

Runner-up vakjury & publiek juni 2019

Van de 100 deelnemers aan de NRC Impact Challenge heeft The Blue Deal de 2e plek met Blue Board binnengesleept, naar selectie door vakjury en publiek

Met deze service en platform wordt ook voor midden en grootbedrijf duurzame doelen bepalen, resultaten meten en successen vieren een vanzelfsprekendheid.

We zijn extra trots om met een zakelijke en nationale aanpak tussen blikvangers als bomen in Kenia met vluchtelingen, en Friese wateren koelen voor de Elfstedentocht de runner-up te zijn geworden. 

Impact maken kan nu echt beginnen, sign up

SIGN UP FOR BLUE BOARD ONLINE SERVICE