BLUE TEAM


The Blue Deal bestaat uit een kernteam van gedreven, onafhankelijke en ondernemende specialisten in techniek, financiën en organisatie. Allemaal met de missie om duurzame doelstellingen versneld te halen.

We adviseren al 10 jaar succesvol over duurzame ontwikkeling met tevreden klanten in MKB, beursgenoteerde bedrijven en overheden. De vele positieve referenties bevestigen dat we worden gewaardeerd met de juiste dingen bezig zijn.

The Blue Deal is 10 jaar geleden gestart onder de naam vanAtotZon, tegenwoordig onderdeel van The Blue Deal. Onder dit label werken we aan zonne-energieprojecten van advies, subsidiebegeleiding tot en met projectontwikkeling. 

U kunt op ons rekenen gedurende het gehele traject van oriëntatie tot succesvolle realisatie en exploitatie, ook in bijzonder complexe situaties. 

Waarom Blauw?

Blue Het nieuwe zakelijke groen

Blue Zakelijk, fris, onafhankelijk en resultaatgericht

Blue Planet – de oppervlakte van onze planeet is 70% blauw

Blue Economy – duurzaam produceren

Blue Ocean – midden op een blauwe oceaan wordt alles weer in perspectief geplaatst

Blue Sky – heerlijk

Blue Energy – energie uit het verschil in zoutconcentratie van zout en zoet water

Blue Collar – onze hands-on mentaliteit

Chris Goemans


Chris Goemans is internationaal pionier, ondernemer en specialist op het gebied van integraal duurzaam ondernemen.  Na directieposities bij diverse internationale bedrijven zet hij sinds 2010 met zijn initiatieven de toon om de turbulente duurzame transitie versneld naar resultaat te brengen.

Chris is werktuigbouwkundig ingenieur met focus op gezonde business cases en ruime ervaring met organisatorische vraagstukken. Daardoor kan hij voortdurend de brug slaan tussen techniek, financiën en organisatie.

Chris gaat erg ver om voortdurend zelf in werk en privé het goede voorbeeld te geven. Een autoliefhebber en ondernemer zonder eigen auto door OV, (deel)fiets en deelauto’s. Een energieneutraal huis, vrijwel nooit meer vliegen, al zeilend naar andere landen op een paar liter brandstof, het kan dus!

En soms lukt het goede voorbeeld geven heel even niet en pakt hij even met vrienden de motor of kijkt in het restaurant een keer niet op de CO2 menukaart…

chris

Robert Jan van Egmond


Robert Jan van Egmond is een ervaren business developer die is gegrepen door de energietransitie. Na een carrière van 20 jaar als online uitgever draagt hij de rest van zijn carrière bij aan een leefbare wereld voor toekomstige generaties.

Met zijn technisch bedrijfskundige achtergrond weet hij als geen ander de brug te slaan tussen techniek, financiën en organisatie. Hij heeft ervaring opgedaan in de solar wereld en met het verduurzamen van gebouwen en processen. Maar vooral met de beslissingsprocessen daaromheen.

Nu zijn eigen huis inmiddels energie oplevert, hij utiliteitsgebouwen heeft weten te verduurzamen en zonneprojecten heeft losgetrokken, brengt hij nu ook organisaties naar sustainable leadership. Kijk wat het toewerken naar integraal duurzaam ondernemen kan opleveren.

In de ogen van Robert Jan moet een duurzame business case in evenwicht zijn: comfort, geld en duurzame impact moeten kloppen!

jim

Jim van Oosten


David  Knops


david

THE BLUE DEAL TEAM

jim
gilbert
david
onno