WIE WIJ ZIJN


The Blue Deal bestaat uit een fijn team van gedreven, onafhankelijke en ondernemende specialisten in
techniek, financiën, organisatie & gedrag. Allemaal hebben we de missie om uw duurzame doelstellingen versneld te behalen.

Onze continue en sinds 2010 steeds sterkere aanwezigheid in een jonge en turbulente sector, met klanten van MKB tot beursgenoteerde bedrijven en onze hoge klanttevredenheid bevestigen ons dat we de juiste aanpak en mentaliteit hebben.

Zelf het goede voorbeeld geven creëert maximale impact. Dat geldt zeker ook voor ons team, zowel tijdens werk als thuis.

Zo is energieneutraal wonen niet alleen een streven maar al realiteit bij teamleden, wonen en werken de meeste teamleden inmiddels zonder auto en is reizen met OV, fiets en publieke elektrische deelauto’s door het hele land inmiddels de norm. Door berekening en bewustwording wordt zowel zakelijk als privé minimaal het vliegtuig gebruikt, wat al effect heeft gehad op menige vakantiebestemming. Overigens is zakelijk reizen alleen nodig als overleg per videoconferentie niet voldoende is. Ons gezond lunchen programma zorgt, met pieken en dalen, inmiddels ook voor inspiratie buiten kantoor.

 

chris

Chris Goemans


Chris Goemans is pionier en specialist op het gebied van integraal duurzaam ondernemen en de energietransitie. Na directieposities bij diverse internationale bedrijven zet hij sinds 2010 met zijn initiatieven de toon om de turbulente duurzame energie sector in Nederland van betrouwbaar advies te voorzien. Het grotere zakelijke publiek bereikt hij als spreker op diverse podia. Hierbij slaat hij voortdurend een brug tussen commercie en techniek.

De succesvolle introductie van vanAtotZon in 2012 en de lancering van The Blue Deal in 2014 tonen de ondernemersdrift, partnerships, innovatie en het doorzettingsvermogen naar een echt duurzame wereld.

Zijn persoonlijke duurzame ambitie heeft Chris ingevuld door zijn huis energieneutraal te maken en op vakanties al zeilend met gezin en vrienden naar andere landen te reizen op een paar liter brandstof. Daarnaast heeft Chris zijn werkwijze grondig aangepast zodat de meer dan 60 vluchten per jaar nu nog geen 3 vluchten zijn geworden en is hij het voorbeeld geworden voor succesvol zaken doen zonder auto

Gilbert de Nijs


Gilbert de Nijs versterkt sinds november 2016 ons team als senior consultant. Hij is expert op het gebied van duurzame energiesystemen en besparingen. Gilbert is sterk innovatiegericht, maar maakt graag ook de vertaling richting praktijk. Zijn motto is: echte duurzaamheid vraagt integrale benadering, niet alleen een technische kijk. Daarom behoren niet alleen de technische aspecten tot zijn expertise, maar ook de financiële en organisatorische kanten van duurzaamheid. In projecten is hij de verbinder tussen de verschillende disciplines waarbij zijn brede interesse, kennis en ervaring altijd weer van pas komen. Gilbert heeft ervaring met zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten voor woningbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, publieke gebouwen en ziekenhuizen, zowel gebouw- als gebiedsgericht.

gilbert
jim

Jim van Oosten


 

David  Knops


 

david

Bram Broshuis


Bram Broshuis is de projectontwikkeling specialist die als geen ander zorgt voor het financiële draagvlak, onderbouwing en financiering voor uw duurzame energie projecten. Zijn jarenlange ervaring in de internationale investering markten neemt u mee in alle kansen en voorkomt menig valkuil. De transparantie, betrouwbaarheid en bijzondere woordgrappen van Bram zorgen ervoor dat het team en onze klanten met een extra glimlach werken.

Jim van Oosten


Jim van Oosten, altijd bevlogen en op zoek naar nog beter. Jim
is met de opleidingen “Future Planet Studies” en “Energy
Sciences” en zijn jarenlange ervaring in de markt, gegroeid tot
energie en circulair specialist voor diverse van onze Blue Deal
klanten. Daarbij werken Jim’s innovatieve en ondernemende activiteiten
aanstekelijk voor collega’s en klanten die met hem werken. Jim is een betrouwbare, resultaatgerichte, vriendelijke, zichtbare en inspirerende duurzaamheid versneller waar iedereen graag mee samenwerkt.

jim

THE BLUE DEAL TEAM