WIE WIJ ZIJN


The Blue Deal bestaat uit een fijn team van gedreven, onafhankelijke en ondernemende specialisten in techniek, financiën en organisatie. Allemaal hebben we de missie om duurzame doelstellingen versneld te behalen.

Onze succesvolle aanwezigheid in een jonge en turbulente sector, met al 10 jaar tevreden klanten van MKB tot beursgenoteerde bedrijven en overheden bevestigen dat we de juiste aanpak, mentaliteit en klanten hebben.

Overigens, onze zonne-energie experts komt u al 10 jaar ook tegen onder de naam vanAtotZon, ook een Blue Deal bedrijf.

Zelf het goede voorbeeld geven creëert maximaal effect. Dat doet het Blue Deal team dan ook zowel tijdens werk als thuis. Laat je gerust verrassen.

Chris Goemans


Chris Goemans is internationaal pionier, ondernemer en specialist op het gebied van integraal duurzaam ondernemen.  Na directieposities bij diverse internationale bedrijven zet hij sinds 2010 met zijn initiatieven de toon om de turbulente duurzame transitie versneld naar resultaat te brengen.

Chris is werktuigbouwkundig ingenieur met focus op gezonde business cases en ruime ervaring met organisatorische vraagstukken. Daardoor kan hij voortdurend de brug slaan tussen techniek, financiën en organisatie.

Chris gaat erg ver om voortdurend zelf in werk en privé het goede voorbeeld te geven. Een autoliefhebber en ondernemer zonder eigen auto door OV, (deel)fiets en deelauto’s. Een energieneutraal huis, vrijwel nooit meer vliegen, al zeilend naar andere landen op een paar liter brandstof, het kan dus!

En soms lukt het goede voorbeeld geven heel even niet en pakt hij even met vrienden de motor of kijkt in het restaurant een keer niet op de CO2 menukaart…

chris

Robert Jan van Egmond


Robert Jan van Egmond is een ervaren business developer die is gegrepen door de energietransitie. Na een carrière van 20 jaar als online uitgever draagt hij de rest van zijn carrière bij aan een leefbare wereld voor toekomstige generaties.

Met zijn technische bedrijfskundige achtergrond weet hij als geen ander de brug te slaan tussen techniek, financiën en organisatie. Hij heeft ervaring opgedaan in de solar wereld en met het verduurzamen van gebouwen en processen. Maar vooral met de beslissingsprocessen daaromheen.

Nu zijn eigen huis inmiddels energie oplevert, hij utiliteitsgebouwen heeft weten te verduurzamen en zonneprojecten heeft losgetrokken, brengt hij nu ook organisaties naar sustainable leadership. Kijk wat het toewerken naar integraal duurzaam ondernemen kan opleveren.

In de ogen van Robert Jan moet een duurzame business case in evenwicht zijn: comfort, geld en duurzame impact moeten kloppen!

GILBERT DE NIJS

Gilbert de Nijs versterkt sinds 2016 ons team als senior technisch consultant. Hij is expert op het gebied van duurzame energiesystemen en besparingen.

Gilbert zoekt altijd naar de gezonde balans. Zijn motto is daarom: echte duurzaamheid vraag een integrale benadering, niet alleen een technische kijk.

Daarom behoren niet alleen de technische aspecten tot zijn expertise, maar ook de financiële en organisatorische kanten van duurzaamheid. In projecten is hij de verbinder tussen de verschillende disciplines waarbij zijn brede interesse, kennis en ervaring altijd weer van pas komen. Gilbert heeft ervaring met zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten voor woningbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, publieke gebouwen en ziekenhuizen, zowel gebouw- als gebiedsgericht.

.

gilbert
jim

Jim van Oosten


David  Knops


david
david

David Knops


David Knops is specialist strategie en organisatie, met ruime ervaring in grootzakelijke en technische omgevingen. Zowel als leidinggevende als recent als consultant.

David zorgt voor het vormen van uw Blue Print en het implementeren daarvan, in het tempo en op de manier die bij uw organisatie past. Daarbij komt hij verrassend snel tot de kern en zet in op resultaat. Want plannen naar resultaat brengen past bij ons, en David is daarin onze koploper.

Bram Broshuis


Bram Broshuis is de projectontwikkelaar die als geen ander zorgt voor het financiële draagvlak, onderbouwing en financiering van de duurzame projecten.

Zijn jarenlange ervaring in de internationale investering sector neemt u mee in alle kansen en voorkomt menig valkuil. Bram is actief in meerdere landen, waardoor hij altijd een brede en frisse blik heeft en houdt. De transparantie, betrouwbaarheid en bijzondere woordgrappen van Bram zorgen ervoor dat het team en onze klanten met een extra glimlach werken.

jim

Jim van Oosten


Jim: duurzame energie specialist, systeemdenker

Jim van Oosten, altijd bevlogen en op zoek naar nog beter. Jim heeft tijdens zijn opleiding “Future Planet Studies – Ecologie” leren doorgronden hoe onze economie aangrijpt op systeem aarde en hoe we onze impact kunnen verkleinen.  Zijn Master “Energy Sciences”, zijn jarenlange praktische ervaring met duurzame energie systemen en business cases maken hem tot gewild specialist.

Daarbij werken Jim’s innovatieve en ondernemende activiteiten aanstekelijk voor collega’s en klanten die met hem werken.

Jim is een betrouwbare, resultaatgerichte, vriendelijke, zichtbare en inspirerende duurzaamheid versneller waar iedereen graag mee samenwerkt.

THE BLUE DEAL TEAM