NRC LIVE IMPACT CHALLENGE

The Blue Deal – Positive Change Leader

NRC Live biedt, in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en ImpactCity, 100 veranderaars uit bedrijfsleven, overheid en wetenschap de kennis, inspiratie en het netwerk om in 2019 een positief verschil te maken.

Van duurzame voedingsproducent tot klimaatneutrale bouwer; in alle branches streven bedrijven naar nieuwe, verantwoorde vormen van ondernemen. En met succes. We werken al 10 jaar met succes aan de missie die de NRC Live Challenge ook heeft omarmd: bijdragen aan een betere wereld mét financieel resultaat. Ondanks dat voelen wij een groeiende urgentie om de mondiale balans van onze planeet terug te krijgen, en willen daar extra versnelling in brengen.

Gilbert de Nijs en Chris Goemans gaan namens The Blue Deal vol voor deze Challenge en besteden er honderd dagen lang hun vrije uren aan. We gaan samen met deelnemende en niet-deelnemende organisaties een nieuwe aanpak ‘duurzaamheid versnellen’ introduceren waarmee deze organisaties duurzaamheid tastbaar, aantoonbaar en herleidbaar weten te maken. Hiermee elkaar motiveren, uitdagen, competities aangaan en een benchmark vinden staan daarbij voorop. Dit alles om een versnelling aantoonbaar te maken!

Wij laten komende weken weten waarmee we het verschil in gaan maken! Dat doen we hier, op social media en uiteraard bij de Impact Challenge zelf.

Wacht niet af, maar neem zelf het initiatief. Doet jouw organisatie mee?